Welkomstborden

Prachtige welkomstborden voor dé speciale dag

De dag waarop je gaat trouwen is om veel redenen een dag om nooit te vergeten. Veel mensen kijken hier weken, maanden en soms zelfs jaren naar uit. Het is dan wel belangrijk dat alles zo snel mogelijk zo goed mogelijk geregeld is. Het kopen van een perfect welkomstbord is hier één van. En laten welkomstborden nu net de specialiteit van Signlabs zijn. We kijken er naar uit om een kleine bijdrage te leveren aan jouw prachtige trouwdag!

snelle levering

Snelle levering!

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

eenvoudig in het gebruik

Eenvoudig in het gebruik

Waarom kiezen voor welkomstborden van Signlabs?

Welkomstborden moeten van origine iets speciaals hebben. Het is het eerste wat de gasten op jouw trouwdag gaan zien. En dus vereist het wel even de aandacht van een betrouwbare leverancier. Bij Signlabs hebben we hier intussen rijkelijk veel ervaring mee. We hebben al honderden mensen blij gemaakt met precies dat welkomstbord waar ze naar op zoek waren. De volgende factoren dragen hier fors aan bij:

  • Ultieme designopties: Bij Signlabs heb je altijd tal van designopties om het welkomstbord helemaal naar jou zin te maken. Kies bijvoorbeeld voor prachtige letters, unieke symbolen en zelfs een persoonlijke afbeelding. Welkomstborden kunnen over het algemeen niet creatief genoeg zijn. Er is op de dag zelf zo’n feestelijke stemming dat je welkomstbord hier in principe een mooi startsein voor kan geven. Wat zie jij graag op het welkomstbord staan?

  • Topkwaliteit materiaalkeuzes: Tegelijkertijd is het natuurlijk ook belangrijk dat de basis op orde is. En met basis doelen we dan op de kwaliteit van het materiaal zelf. Vandaar dan ook dat we je op dit gebied veel verschillende opties geven. Van het meer authentieke houten welkomstbord tot aan de feestelijke LED-borden. En alles ertussen in. Neem gerust een kijkje tussen de opties om te beslissen wat je het beste bij jouw trouwdag vindt passen.

  • Perfect voor binnen én buiten: Verder is er nog het punt dat een welkomstbord in de meeste gevallen buiten staat. En dit betekent direct dat het bord wel bestand moet zijn tegen de buitenlucht. Het moet bijvoorbeeld niet zo zijn dat een regenbui het complete design van het bord overhoop haalt. Het komt daarom goed uit dat de meeste van onze materiaalkeuzes hier op berekend zijn. Je mag deze gerust buiten neerzetten, zonder dat dit enige negatieve consequenties gaat hebben.

  • Geeft extra glans aan de dag: Op een trouwdag moeten er bijzonder veel zaken geregeld worden. Er is zoveel dat bij trouwen komt kijken. Het welkomstbord is dan één van de velen zaken. Het is zeker niet de belangrijkste. Echter is het zoals gezegd in veel gevallen wel het eerste wat mensen gaan zien. En dus is het verantwoordelijk voor die extra glans die het aan de dag geeft. Een goed begin is het halve werk. Met het perfecte welkomstbord komen al je gasten met een grote glimlach binnen!

Zelf je welkomstborden ontwerpen

Wist je dat we je tegenwoordig de mogelijkheid bieden om zelf welkomstborden te ontwerpen? En wist je bovendien dat dit supersnel en gebruiksvriendelijk is? Onze speciale ontwerptool is erop gericht om dit zo makkelijk mogelijk te maken. Van achter je computer ontdek je daarmee heel snel wat wel en niet voor jou werkt. Probeer bijvoorbeeld verschillende kleuren, lettertypen, symbolen en afbeeldingen eens uit. Is het niet helemaal wat je zoekt? Dan zorg je met een paar muisklikken al voor flinke veranderingen. Dankzij deze ontwerptool laat je pas echt niks aan het toeval over.

Welkomstborden kopen bij Signlabs

Wil je dus graag zo snel mogelijk een belangrijke stap zetten richting een geslaagde trouwdag? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog het perfecte welkomstbord. Bij Signlabs regelen we vervolgens de rest. Het uitkijken naar de speciale dag kan beginnen!