Aluminium borden

Unieke aluminium borden

Steeds vaker zie je in het dagelijkse leven aluminium borden verschijnen. Dat is natuurlijk geen toeval. Bij het produceren van borden, kijkt men naar materialen die hier het meest voor geschikt zijn. Het moet borden opleveren die consistent iets uitstralen. Die zodanig opvallend zijn, dat iedereen zijn of haar blik er automatisch op laat vallen. Bij Signlabs zijn we er in de praktijk achter gekomen dat aluminium borden precies deze eigenschap hebben. En dus besloten we borden van dit type aan te gaan bieden.

snelle levering

Snelle levering!

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

eenvoudig in het gebruik

Eenvoudig in het gebruik

Waarom voor aluminium borden kiezen?

Al met al kies je voor aluminium borden omdat ze bepaalde voordelen met zich meebrengen. Door deze voordelen bij elkaar op te tellen, kom je al snel tot de conclusie dat borden van dit type zeker de moeite waard zijn. Ten opzichte van borden van andere materialen zijn ze op veel vlakken toch superieur. Bijvoorbeeld wanneer je kijkt naar eigenschappen als:

  • Water-, temperatuur- en UV-bestendig: In veel gevallen zien we dat men borden voor buiten wilt gebruiken. Dit is ook niet meer dan logisch. De meeste borden kom je over het algemeen buiten tegen. Bijvoorbeeld tegen de muur van een bedrijf of op en rond een woning. Aluminium borden zijn hiervoor extra goed geschikt. Ze worden namelijk niet beïnvloed door water, temperatuurveranderingen of langdurige blootstelling aan de zon. Zodoende blijven aluminium borden extra lang in een optimale staat. Zeker 7 tot 10 jaar.

  • Oersterk: Daarbij is aluminium ook een zeer sterk materiaal. Het betekent dat aluminium borden goed tegen een stootje kunnen. Zeker wanneer je besluit om het bord buiten neer te zetten, is dit een fijne eigenschap. Het voorkomt dat je binnen de kortste keren alweer het bord moet vervangen. Bij Signlabs leveren we aluminium borden van de hoogste kwaliteit. Zo beleef je hier uiteindelijk het langst plezier aan.

  • Strakke afwerking mogelijk: Dan is aluminium daarnaast nog eens een ideaal materiaal voor een strakke afwerking. Het is namelijk goed bewerkelijk, waardoor je je creatieve ideeën de vrije loop kunt laten gaan. Daarbij heb je de beschikking over een 4-kleuren print voor dit type materiaal. Wil je dus voor een zeer opvallend, uniek en aantrekkelijk bord gaan? Dan zijn de aluminium borden zeker het overwegen waard.

  • Zeer licht in gewicht: Tot slot is aluminium zeer licht in gewicht. In de praktijk betekent dit dat het bord bijvoorbeeld goed op te hangen is aan de muur. Of je verplaatst het eenvoudig wanneer je het na een tijdje op een andere locatie wilt hebben. De combinatie van de hoge kwaliteit en het lage gewicht van aluminium maken het een zeer geschikt materiaal. Heb je al een idee wat voor bord je wilt hebben?

Persoonlijke aluminium borden maken

Bij Signlabs geloven we als geen ander in personalisatie. Dat wil zeggen dat we iedereen graag voorzien van aluminium borden die tot in detail aan de wensen voldoen. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we een ontwerptool op de website ontworpen. Aan de hand van deze ontwerptool ga je zelf stapsgewijs aan de slag om het bord te creëren. Supersnel en handig. Binnen een mum van tijd heb je al een duidelijk concept. Bovendien mag je er zoveel maken als je wilt. Je ziet precies hoe het bord er in potentie uit gaat zien!

Aluminium borden kopen bij Signlabs

Ben je dus op zoek naar goede borden? Bijvoorbeeld voor je bedrijf, organisatie, vereniging of gewoon voor thuis? Dan helpen we je hier bij Signlabs graag bij verder. Bekijk onze beschikbare opties qua aluminiumborden of ga zelf aan de slag. Bij vragen staan we altijd voor je klaar. Laat het ons gerust even weten.