Gegraveerde borden

Prachtig design met gegraveerde borden

Gegraveerde borden hebben van zichzelf iets authentieks. Je weet in één oogopslag dat er echt werk in heeft gezeten om het bord te creëren. Vaak is dat iets dat het ook daadwerkelijk uitstraalt naar de buitenwereld. En laat dat nu net zijn waar veel mensen naar op zoek zijn. Vandaar dan ook dat we bij Signlabs hebben besloten om ons in gegraveerde borden te gaan specialiseren. Zodoende vind je bij ons alles wat je je op dit gebied maar kunt wensen.

snelle levering

Snelle levering!

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

eenvoudig in het gebruik

Eenvoudig in het gebruik

De voordelen van gegraveerde borden

Dat gegraveerde borden momenteel zo populair zijn, is geen toeval meer. Er zit een bepaalde gedachtegang achter de fors gestegen populariteit van dit type bord. Bij Signlabs hebben we de juiste ervaring om dit te zien en hier op in te spelen. Vandaar dat de volgende voordelen verbonden zijn aan de gegraveerde borden die je bij ons bestelt:

  • Authentiek karakter: Allereerst kun je niet om het authentieke karakter van gegraveerde borden heen. Uiteindelijk is het een uiterlijk van het bord zoals men die vroeger ook kende. Toen waren er nog weinig alternatieve opties om aan een bord te komen. Het gegraveerde gedeelte van het bord straalt dan ook direct iets authentieks uit. Ideaal voor wanneer je deze als bord op of naast de voordeur wilt hebben. Maar ook voor zakelijke doeleinden zijn er talloze toepassingen.

  • Meerdere materiaalopties: Daarbij is het niet zo dat je maar voor één type materiaal kunt kiezen om het te graveren. Bij verschillende materialen heb je de optie om voor een gegraveerd design te kiezen. Dit ziet er op hout bijvoorbeeld mooi uit, maar ook zeker met een metalen ondergrond. Heb je qua materiaal al een optie in het hoofd zitten waar je voor wilt gaan?

  • Vele designmogelijkheden: Vervolgens belanden we aan bij het design zelf. En ook dit is zeker een onderdeel om even bij stil te staan. Bij Signlabs vinden we het namelijk erg belangrijk dat het design precies is wat je zoekt. Vandaar dat we je ook zoveel verschillende mogelijkheden bieden om tot een optimaal design te geraken. Denk aan de keuzes qua tekst, vormen, kleuren en zelfs afbeeldingen. Ze komen er allemaal aan te pas!

  • Blijft lang mooi: Fijn om te weten is dat onze gegraveerde borden over het algemeen lang meegaan. Dit komt gedeeltelijk ook doordat de meeste materialen perfect geschikt zijn voor buitengebruik. De verschillende weersomstandigheden hebben er bijvoorbeeld maar zeer beperkt invloed op. Hierdoor ga je in lengte van jaren kunnen genieten van jouw borden. Zowel aan de voordeur als in een meer zakelijke setting.

Zelf een ontwerp van gegraveerde borden maken

Bij Signlabs hebben we ons best gedaan om je te voorzien van een zo gebruiksvriendelijk mogelijke ontwerptool op de website. Dankzij deze tool ga je eenvoudig aan de slag om verschillende designopties in elkaar te zetten. Dit maakt het bijvoorbeeld een stuk makkelijker om verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Heb je het idee dat de kleur of het lettertype toch niet precies zijn wat je zoekt? Dan ontwerp je een aantal gegraveerde borden die op die gebieden wel aan je wensen voldoen. Je ziet direct hoe het potentiële eindresultaat er in de praktijk uit gaat komen te zien. Zo hoef je niet langer rekening te houden met mogelijke ongewenste verrassingen bij de levering van het bord.

Gegraveerde borden kopen bij Signlabs

Is er dus de wens om één of meerdere gegraveerde borden aan te schaffen? Dan is dit het ideale moment om toe te slaan. Ga direct aan de slag met ontwerpen en plaats je bestelling. Binnen de kortste keren heb je jouw nieuwe gegraveerde bord al in je handen!