Toiletbordjes

Grote variatie aan kwalitatieve toiletbordjes

Toiletbordjes zijn om meerdere redenen erg belangrijk. In de basis is het doel natuurlijk vooral om mensen te informeren. Je wijst ze de weg door met toiletbordjes aan te geven waar de toiletten zich bevinden. Echter biedt het ook meteen een kans om er op een positieve manier uit te springen. Bijvoorbeeld met een creatief, grappig, modern en/of authentiek design. Bij Signlabs wijzen we je op dit gebied graag de weg.

snelle levering

Snelle levering!

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

eenvoudig in het gebruik

Eenvoudig in het gebruik

Waarom voor toiletbordjes van Signlabs kiezen?

Signlabs houdt zich intussen al een flinke tijd bezig met alles wat met toiletbordjes te maken heeft. Je mag daarom ook zeker wel stellen dat we op dit gebied flink wat ervaring hebben opgedaan. En dit komt dan weer erg goed uit om onze klanten op de best mogelijke manier verder te helpen. Door te kiezen voor Signlabs, kies je voor:

  • De beste materialen: Wij werken uitsluitend met materialen waarvan we zeker weten dat ze van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Zodoende hoef je niet bang te zijn voor scheuren, vervagingen of andere vervelende ontwikkelingen na het doen van je aankoop. Door te kiezen voor onze houten, metalen, aluminium of plastic toiletbordjes kies je voor een hoge kwaliteit materiaal. En dan hebben we nog geen eens alle opties genoemd!

  • Creatieve twist aan toilet meegeven: Daarnaast geef je middels onze toiletbordjes heel makkelijk een creatieve twist mee aan het toilet. Het komt bijvoorbeeld steeds vaker voor dat restaurants of cafés kiezen voor een grappig design bij de toiletbordjes. Iets dat echt bij de persoonlijkheid van die locatie past. Middels verschillende kleuren, symbolen, lettertypen en zelfs afbeeldingen kun je werkelijk waar elke kant op.

  • Investeren voor lange termijn: Wist je bovendien dat je met een investering in de toiletbordjes van Signlabs een investering voor de lange termijn doet? Onze toiletbordjes kennen namelijk een bijzonder lange levensduur. Gedurende deze levensduur die meestal tussen de 7 en 10 jaar bedraagt, blijven de bordjes in een optimale staat. Zo heb je er de komende periode ook echt iets aan.

  • Goede betaalbaarheid: Tot slot is de goede betaalbaarheid ook een puntje dat wat aandacht verdient. We richten ons bij Signlabs specifiek op de optimale combinatie van prijs en kwaliteit. Dit leidt er uiteindelijk namelijk toe dat je een zo goed mogelijk product ontvangt voor een zo laag mogelijke prijs. Is dat niet waar iedereen onder de streep naar op zoek is?

Eigen toiletbordjes maken

Ben je vrij creatief aangelegd en wil je graag zelf aan de slag gaan om toiletbordjes te ontwerpen? Dan hebben we op dit moment zeer goed nieuws voor je. We hebben sinds een tijdje namelijk een speciale ontwerptool aan onze website toegevoegd. Hiermee ga je eenvoudig aan de slag om zelf toiletbordjes van de bodem af op te bouwen. Je kiest bijvoorbeeld de verschillende kleuren, symbolen en letters die je op de bordjes wilt gebruiken. Het handige is bovendien dat aanpassingen maar heel weinig tijd kosten. Hierdoor ben je in staat om de bordjes echt te optimaliseren, zonder dat hier heel veel tijd en moeite in gaat zitten.

Toiletbordjes bij Signlabs kopen

Ben je momenteel dus flink aan het overwegen om nieuwe toiletbordjes aan te schaffen? En is het daarbij een persoonlijke vereiste dat je wel voor een creatieve en kwalitatieve optie gaat? Dan zit je bij Signlabs helemaal goed. We kijken er naar uit om voor je aan de slag te gaan en op zeer korte termijn de toiletbordjes al af te leveren. Pak de ontwerptool erbij en voeg direct daad bij het woord. Voor je het weet, zijn jouw toiletten heel makkelijk te vinden. En dat allemaal dankzij de prachtige toiletbordjes die volledig zelf te ontwerpen zijn!