Koelkastmagneten

Extreem creatieve koelkastmagneten voor jong en oud

Koelkastmagneten hebben van oorsprong iets magisch. Zeker wanneer je ziet hoe kleine kinderen reageren op koelkastmagneten, weet je dat je met iets speciaals te maken hebt. Het is voor veel mensen dan ook erg leuk om er één of meerdere in huis te halen. Deze magneten geef je bijvoorbeeld cadeau aan een gezinslid, familielid of vriend(in). De creatieve mogelijkheden die we je bij Signlabs te bieden hebben zijn zeer divers. Ontdek nu welke prachtige koelkastmagneten jij kunt samenstellen!

snelle levering

Snelle levering!

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

eenvoudig in het gebruik

Eenvoudig in het gebruik

De voordelen van de koelkastmagneten van Signlabs

Koelkastmagneten zijn een aparte tak van sport. Het is daarom zaak dat je je hier als bedrijf echt in specialiseert. Dankzij de huidige ervaring die we op dit gebied hebben, is alle kennis aanwezig om onze klanten van de best mogelijke producten te voorzien. De volgende eigenschappen van de koelkastmagneten van Signlabs springen er bovenuit:

  • Ultieme creativiteit: Veel van onze klanten zijn verbaasd over de verregaande creatieve mogelijkheden die we te bieden hebben. Zo kun je bijvoorbeeld talloze kleuren, lettertypen, symbolen, logo’s en afbeeldingen op de koelkastmagneten kwijt. Denk alleen al aan de enorme hoeveelheid combinaties die je hiermee kunt maken. Het is iets wat op veel klanten een aantrekkende werking heeft. Creatieve mogelijkheden worden universeel gewaardeerd!

  • Gaat jarenlang mee: Daarbij is het natuurlijk minstens zo belangrijk dat de magneet niet na een korte tijd al stopt met werken. Vandaar dat we ook op dit gebied veel tijd en moeite hebben geïnvesteerd. Hierdoor is er momenteel sprake van een levensduur die gemiddeld tussen de 2 en 3 jaar ligt. Zodoende weet je in ieder geval zeker dat je een flinke tijd kunt genieten van de positieve eigenschappen van de magneet zelf.

  • Ideaal voor thuis: Verder valt het ons op dat de koelkastmagneten vooral bij mensen thuis erg populair zijn. Dit maakt ze perfect geschikt voor gebruik op de koelkast in de keuken. Zodoende heeft iedereen van het gezin namelijk de kans om er op dagelijkse basis van te genieten. Gezien de centrale locatie van de koelkast en daardoor de magneet, kom je er hoe dan ook veel mee in aanraking. Het is daarom een investering in een product waar je zeker van weet dat het niet in de vergetelheid gaat raken.

  • Verschillende groottes: Wist je bovendien dat we koelkastmagneten van verschillende formaten aan te bieden hebben? De grootst mogelijke optie is bijvoorbeeld 120 bij 85 cm. Zo heb je ook op dit gebied enorm veel opties. Hoe groter de magneet, hoe duidelijker het design ook gaat zijn. Maar vanzelfsprekend is het ook leuk om voor meerdere kleinere magneten te kiezen. Welke optie geniet bij jou op dit moment de voorkeur?

Jouw eigen koelkastmagneten ontwerpen

Bij Signlabs geloven we niet alleen in onze eigen creativiteit, maar ook zeker in die van jou. Vandaar dat het tegenwoordig mogelijk is om van begin tot eind jouw eigen, unieke koelkastmagneten te ontwerpen. Pak nu onze gebruiksvriendelijke ontwerptool erbij en ga zelf aan de slag. Voeg verschillende kleuren, symbolen en teksten aan het design toe. En doe waar nodig supersnelle aanpassingen om jouw design compleet te finetunen. Voor je het weet, beschik je al over een prachtig design. Eentje waarvan je met trots kunt zeggen dat je deze volledig zelf hebt ontworpen!

Koelkastmagneten kopen bij Signlabs

Op korte termijn op zoek naar nieuwe koelkastmagneten? Wacht dan niet langer dan nodig is en plaats direct je bestelling bij Signlabs. Wij hebben zoals gezegd koelkastmagneten in alle soorten en maten. Trakteer jezelf of verras iemand in jouw naaste omgeving met het perfecte cadeautje. Koelkastmagneten gaan hoe dan ook voor een glimlach op één of meerdere gezichten zorgen!